Op- en overslag

Op ons terrein worden zowel tijdelijk als langdurig containers en gecontaineriseerde goederen opgeslagen. U kunt indien nodig containers bij ons huren voor opslag. Ook beschikken over een terminalkraan en reachstacker voor de handlingen van de containers.

Wij hebben een reeferstack; zowel in stack als buiten stack zijn er aansluitingen voor koel- en vriescontainers. Ook voor opslag van gevaarlijke stoffen kunt u bij ons terecht, wij beschikken over de relevante ADR-vergunningen. Daarnaast is er een overdekte opslagruimte ter beschikking.

Direct regelen

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden voor op- en overslag?

Afdeling sales
+31 30 24 09 710
sales@ctu.nl

Just-in-time levering

Opslag bij CTU heeft meerdere voordelen ten opzichte van opslag in een zeehaven. Veel van onze klanten slaan langere tijd goederen bij ons op uit kostenoverwegingen en omdat zij zo altijd een reservevoorraad bij de hand hebben en wij just-in-time bij hen kunnen leveren.

Containers waarvan het MRN-document gedurende de geplande opslagperiode dreigt te verlopen, kunnen worden opgeslagen in ons douane-entrepot. Zodra de goederen moeten worden afgeleverd bij de klant, verzorgen wij de nieuwe documenten. Daarnaast zijn wij voor verschillende rederijen een empty depot.

just-in-time.jpg

24-uurs bewaking

Om uw goederen veilig op te slaan, besteden wij veel aandacht aan beveiliging. Een veiligheidsdienst bewaakt het terrein 24 uur per dag, onder meer via een gesloten camerasysteem. Bij aflevering van ladingen per truck zijn er op het terrein diverse controlepunten. Tenslotte staat rondom het hele terrein een hekwerk voorzien van een active power. De veiligheid op onze terreinen wordt gewaarborgd door de AEO certificeringen en ISO 9001.

24-uurs bewaking.JPG