Services

Naast onze dagelijkse werkzaamheden, kunt u bij ons terecht voor onder andere wegingen, warehousing en verkoop en verhuur van containers.

Direct regelen

Heeft u een vraag over onze diensten? 

Afdeling sales
+31 30 24 09 710
sales@ctu.nl

Warehousing

Wilt u uw goederen voor een korte of langere periode bij ons opslaan, dan kunt u bij ons terecht voor warehousing. We beschikken hiervoor op ons terrein in Utrecht over een eigen loods, waar de goederen op pallets worden opgeslagen. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor flexibele opslag in onze 45 ft palletwide containers.  Wij verzorgen zowel het laden en lossen (strippen en stuffen) van uw containers.

warehousing.JPG

Weegverplichting

Vanaf 1 juli 2016 geldt er een weegverplichting voor containers die u exporteert. Met deze weegverplichting wil de Internationale Maritieme Organisatie de veiligheid op zee verbeteren door het aantal containers dat overboord slaat te verminderen. Containers die u exporteert kunnen alleen op het zeeschip geladen worden als de opgegeven en werkelijke massa niet meer dan vijf procent afwijken.


U kunt vanaf het moment van invoering in Utrecht en Tiel bij CTU terecht voor het wegen van uw containers. Aangezien u bij ons uw containers direct per barge kunt laten transporteren naar Rotterdam, Antwerpen of Amsterdam hoeft u dus niet om te rijden voor de wegingen. Indien gewenst, kunt u ook een volgende container bij ons opzetten.

DSC_0116.JPG