Transport

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij het (verdere) transport van containers met conventionele lading, per truck en per schip. Er zijn dagelijkse afvaarten naar de zeehavens in Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam. Voor de specifieke mogelijkheden vragen wij u contact met ons op te nemen.

Direct regelen

Heeft u een vraag over onze transportmogelijkheden?

Afdeling sales
+31 30 24 09 710
sales@ctu.nl

Binnenvaartlijndienst

Er zijn dagelijkse afvaarten naar de zeehavens in Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam. Voor de specifieke mogelijkheden vragen wij u contact met ons op te nemen. 

De kwaliteit wordt gewaarborgd door de ADN-verklaring

binnenvaartlijndienst.jpg

Verfijnd inlandtransport

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij het (verdere) transport van containers met conventionele lading, per truck en per schip. Wij hebben hiervoor de beschikking over ons eigen wagenpark dat volledig bestaat uit euro 6 vrachtwagen. Tevens hebben wij kiepmogelijkheden.

CTU heeft een IMO-certificering en daarnaast een VIHB-vervoersvergunning en ADR-vergunning, dus ook transporten van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke (afval)stoffen kunnen wij voor u verzorgen. Ook zijn wij geregistreerd voor vervoer van aanvullende en/of volledige diervoeders met registratienummer NL213340. Onze locatie in Tiel is door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit aangewezen als fytosanitaire inspectielocatie. 

verfijnd inlandtransport.jpg